Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

pühapäev, 31. mai 2009

Vahekokkuvõte

Ta-raa! Täis on saanud Tabernaakli esimene kuu. Aeg teha esimene ülevaade. Äsja sai täis 100 sõnumit! Mõned piiiiiiikad, teised piskud. 11. maist peale on külastuste arv päevas kõikunud 8 ja 38 vahel, rohkem pühapäeviti ja esmaspäeviti, seejärel alanevalt laupäevani. Tabernaaklisse on piilunud 122 isikut, külastusi on kokku 474. Keskmine saidil veedetud aeg on veidi üle 6 minuti. Igapäevaseid unikaalseid lugejaid on kümmekond. Pühapäeviti-esmaspäeviti on külastajate arv tõusnud pea kolmekümneni. Üle saja korra on end Tabernaakli ette sättinud 6 inimest, üle kahekümneviie korra 60 inimest. Seega pooled neist, kes Tabernaaklit on üldse külastanud, on seda teinud üle 25 korra.

Erilised tänud kahele Tabernaaklit oma kommentaaridega austanud külastajale, isa Paulusele ja Lembitule, ning kõigile, kes on võimalike huviliste tähelepanu Tabernaaklile juhtinud! Suur tänu kõigile jälgijatele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaarid modereeritakse