Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

laupäev, 16. mai 2009

Preestri arrateerimine Notre Dame'is

Isa Norman Weslini arreteerimine protestimisel USA suurima katoliikliku ülikooli otsuse vastu austada president Obamat -- kelle sõnad ja teod kogu tema poliitilise karjääri jooksul, ja eriti Ühendriikide presidendina, on avalikult ja radikaalselt vastuolus katoliikliku õpetusega inimelu pühadusest -- kutsega pidada promotsioonikõne lõpetajatele ja talle õiguse audoktori nimetuse omistamisega.



(viide CathCon)

Isa Norman Weslin on endine kolonel, kellest sai preester pärast abikaasa surma autoõnnetusel. Ta on pro-life grupi "Kristuse talled" asutaja. Catholic Online kirjutab viimaseid vahistamisi kommenteerides (viide THOC):
See nädal tähistab tõenäoliselt esimest korda [ND] Ülikooli ajaloos, kui selle territooriumil vahistatakse inimesi oma katoliiklike veendumuste väljendamise pärast ja palvte eest, mida ülikooli kabelis on palvetatud miljoneid kordi alates selle asutamsiest 1842. aastal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaarid modereeritakse