Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

esmaspäev, 1. juuni 2009

Paavsti palveintentsioonid

Paavst Benedictus XVI palveintentsioonid juunikuus:

ÜLDINTENTSIOON:
Välisvõla kergendamine. Et rahvusvahelised pingutused vaeste rahvaste abistamiseks annaksid koheseid, konkreetseid tulemusi ränkraske välisvõla kergendamise näol.

Mõtisklus:
Kuidas sa saad teistega, eriti meie poliitiliste juhtidega, jagada seda, et sa toetad vaeste rahvaste välisvõla kergendamist?

Lugemine:
1Jh 3,17-18 Kui nüüd kellelgi on selle maailma vara ja ta näeb oma venna olevat puuduses, ent lukustab oma südame tema eest - kuidas saab Jumala armastus jääda temasse? Lapsed, ärgem armastagem sõnaga ja keelega, vaid teoga ja tõega!


MISJONIINTENTSIOON:
Kirik vägivallapiirkondades. Et Kiriku kohalikud kogukonnad, mis teenivad vägivallast lõhestatud piirkondades, saaks toetust kogu maailma katoliiklaste armastusest ja abist.

Mõtisklus:
Mida sa saad teha, et edendada Kristuse rahu kodus, Kirikus ja maailmas?

Lugemine:
Js 32,17-18 Ja õigluse vili on rahu, õigluse tulemuseks püsiv rahulik elu ning julgeolek. Ja mu rahvas elab rahu eluasemel, kindlais elamuis ning häirimatuis hingamispaigus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaarid modereeritakse