Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

teisipäev, 20. aprill 2010

Homoseksuaalsuse ja pedofiilia seostest: uuringud

LifesiteNews vahendab Brian W. Clowesi põhjaliku ülevaate antud teemat käsitlevatest uuringutest. Alljärgnevalt toon tõlke artikli kokkuvõttest:

Abstrakt: Vaimulike sooritatud seksuaalsete kuritarvituste skandaalid keskendusid peamiselt põhjapoolkerale; Rooma-Katoliku Kiriku moraalne autoriteet on sattunud oportunistlikku piiramisrõngasse prominentsete isikute ja organisatsioonide poolt, kes näevad võimalust edendada oma eesmärke, mis sisaldavad naiste ordineerimist ja preesterliku tsölibaadinõude tühistamist.

Selles strateegias on ka tugev kaitseelement. Kiriku vastased teavad, et eksisteerib tugev ja hästi-dokumenteeritud seos mees-homoseksuaalsuse ja laste seksuaalse kuritarvitamise vahel, ent väidavad, et tõendid sellise seose kohta puuduvad. Ning muidugi loodavad need, kes praegu Kirikut ründavad, et nad saavad õõnestada tema moraalset autoriteeti homoseksuaalse käitumise patususe kuulutamisel ning nõrgendada tema vastuseisu nn. homoseksuaalsele “abielule”.

Käesolev artikkel näitab, et eksisteerib tõepoolest väga tugev seos mees-homoseksuaalsuse ja laste seksuaalse kuritarvitamise vahel. Samuti näitab see, et sarnane laste seksuaalse kuritarvitamise määr eksisteerib [peale Katoliku Kiriku] ka ülejäänud väga suurtes täiskasvanud meeste gruppides (n. protestantlikud pastorid, kes on tavaliselt abielus), tõestades seega, et probleemi juur ei ole tsölibaat, vaid homoseksuaalsus.

1 kommentaar:

  1. Ehk siis jutu mõte on, et tõestused selle kohta puuduvad, aga see on IKKA tõsi? :)

    VastaKustuta

Kommentaarid modereeritakse