Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

neljapäev, 12. juuli 2012

Latin Mass for Dummies

2 kommentaari:

  1. Cool! (Või kuidas seda sama öelda ladina keeles, midagi nagu valde?) Huvitav, kuidas ta püha Tooma Summat kommenteeriks seistme minutiga...
    H.

    PS. Purjetamise jutt oli ka cool. Sain sellele veelkord tagasi mõelda, kui olime üle lahe saarekese peal ilma sakramentideta. Roosipärg hoidis sidet.

    PPS. Diskussioon igavikupõlgurist intellektuaali veebipüünel oli päris särtsakas lugemine. Kas sind ei innusta mõte Sirpi üks mõrumagus vastus sepitseda?

    VastaKustuta
  2. Pakun 'valde'-le lisaks järgmisi variante: valida, magna, grande, valens, bella, festiva, magnufica. Eriti magnufica.

    Purjetamisest ja jutust: Ikkagi käib iga aasta väike valujutt läbi kui korraks jälle käe märjaks saan, kasvõi juba tavaks kujunenud Tartu meistri tiitli võitmisega. Taban end Mati Sepa (https://sites.google.com/site/blogimatisepp/profid) 4. ja 7. kategooria purjetaja segu esindajana :)

    Sirpi ei kipu. Esiteks ei ole ma ise ka SKA-st väga vaimustatud, teiseks ei ole SKA mõeldudki sekularistlikele intellektuaali(kest/)dele, st sellistele tüüpidele, kes Sirpi valdavalt loevad ja toodavad, kolmandaks olen sügavalt skeptiline Sirbi põhilise lugejaskonna valmiduses sedalaadi diskussioonis kaasa mõelda. Tjah, mitte just väga evangeliseeriv suhtumine minu poolt :(.

    VastaKustuta

Kommentaarid modereeritakse