Crux sancta sit mihi lux / Non draco sit mihi dux: Vade retro satana / Numquam suade mihi vana: Sunt mala quae libas / Ipse venena bibas
Hodie contritum est ab ea caput serpentis antiqui

reede, 12. november 2010

Vigiil tärkava elu eest

Näib, et üle maailma valmistutakse tähistama 27. novembri õhtul vigiili tärkava elu eest:
Meil Eestis pole seni kuulda olnud (vabandust kui eksin, otsustan isiklike kõrvade põhjal) kippu ega kõppu kavatsusest ühineda paavsti üleskutsega palvevigiiliks tärkava elu eest. Tõsi, nagu LifeSiteNews artiklis kirjutatakse, sisaldus üleskutse kõigile maailma piiskoppide konverentsidele käesoleva aasta juunis saadetud kirjas. Ma ei tea, kas Eesti Apostellikul Administratuuril on osalus mingis piiskoppide konverentsis, aga tõenäoliselt mitte, kuna see üleskutse pole ametlikke kanaleid mööda ilmselt Eestisse jõudnud.

See aga ei takista ju neid, kes tegelikult tahavad ühineda paavsti üleskutsega ja palvetada koos üleilmse Kirikuga tärkava elu kaitsmise eest, sellist vigiili korraldamast, olgugi eraviisiliselt. Kas selle sõnumi lugejate hulgas (kui selliseid peaks leiduma ;} ) oleks neid, kes tahaksid palvevigiilil osaleda? Kui on, siis andke märku; usun, et leiame võimaluse ka vigiili korraldada. Aega pole palju jäänud, 2 nädalat ettevalmistuseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaarid modereeritakse